Massage hedehusene

Massage mand køge massage

massage mand køge massage

“Super lækker massage med den afslappende stemningen man kender fra Thailand. Balsam for både krop og sind. 5 fra mig! ” Line Barfoed · 5,0 · for 3 måneder siden. “Dejlig afslappende og rolige omgivelser. Virkelig tilpasset thai massage til den enkelte person. Finder samtidig de "ømme punkter" på ens krop, som de. Relax massage i Køge har mange forskellige massage og wellness behandlinger. Vi har mange års erfaring og har fantastiske omgivelser – Klik her for mere information. Mit navn er Maria Andersen og jeg bor i Køge sammen med min mand og vores to børn. Jeg åbnede Køge Sportsmassage i april , som et deltids/hobby-arbejde. I februar besluttede jeg mig for at åbne klinikken på fuld tid. Jeg er uddannet ved Sportskropsskolen i København, hvor jeg er eksamineret sportsmassør.

Videos

Nicki Minaj Responds to Nas Dating Rumors Mit navn er Maria Andersen og jeg bor i Køge sammen med min mand og vores to børn. Jeg åbnede Køge Sportsmassage i april , som et deltids/hobby-arbejde. I februar besluttede jeg mig for at åbne klinikken på fuld tid. Jeg er uddannet ved Sportskropsskolen i København, hvor jeg er eksamineret sportsmassør. Forside · Klinikken · Massage · Bækkenbund · Personlig vejledning · Faglig baggrund · Kontakt · Priser · Links. opdateret: januar Klinik for bevægelse og massage. 2. 4. nille moesmand - tlf. - nørregade 6 2den sal - køge. Relax massage i Køge har mange forskellige massage og wellness behandlinger. Vi har mange års erfaring og har fantastiske omgivelser – Klik her for mere information.

Massage mand køge massage - havetraktor med

Facebook Online booking Job hos Relax Massage. By vises efter navnet. Massage Gravid massage Kropsbehandling og spapakker. Single Lash vippe extensions. Vinni tager efteruddannelse i Access Bars, som er en revolutionerende behandlingsform. Voksbehandlinger Effektivt og nænsomt Braziliansk voksbehandling: massage mand køge massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *